Home

>

Diensten

Documenten/pakketten verzenden

Jouw pakket of document betrouwbaar versturen?

Wij versturen iedere zending met de grootste zorg naar elk adres in Nederland. Een los pakket verzenden of het transporteren van partijen goederen, alles is mogelijk. UMT Transport regelt het voor je.

Ook pakketverzending naar het buitenland is mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

Nationaal transport

Transport nodig in Nederland of de Benelux? Nationaal transport is de oplossing voor efficiënt vervoeren binnen Nederland en net daarbuiten. Wij transporteren met alle zorg jouw producten en goederen, klein of groot, elk pakket vinden we belangrijk.

Internationaal transport

Wil je goederen en producten versturen naar het buitenland? Internationaal transport vraagt om een ervaren vervoerder met heldere communicatie. UMT Transport regelt het voor je. Net als bij nationaal transport, maken wij duidelijke afspraken en hanteren een scherpe planning voor het internationaal vervoeren van vracht.

Koeltransport en vriestransport

Veel verse producten moeten gekoeld of bevroren worden vervoerd. Dat vraagt om kennis van zaken, die wij in huis hebben. UMT Transport vervoert gekoelde goederen en diepvriesproducten tot een temperatuur van -20°c. Ons wagenpark bestaat uit 1 bakwagen en 30 bestelbussen, met ongeveer 50 werknemers.

Al onze voertuigen zijn HACCP-goedgekeurd. De temperatuur is continu te volgen via ons Track & Trace-systeem. Jouw versproducten, zoals zuivel, vlees, bloemen en andere gekoelde producten, komen vers aan op hun plaats van bestemming. Klaar voor de verkoop. Jouw vracht, onze zorg. 

Vraag vrijblijvend informatie bij ons, wij helpen je graag.

Winkeldistributie

Voldoende keus en volle schappen in jouw winkel of supermarkt? Zo houd je de klanten tevreden. Vrijwel iedereen koopt boodschappen bij een supermarkt en dat vraagt om een intensieve distributie. UMT Transport vervoert dagelijks producten om supermarkten door heel Nederland te bevoorraden.

Supermarkten willen volle schappen voor hun klanten. UMT Transport is de juiste partij om dat voor elkaar te krijgen. Dankzij ons uitgekiende distributiesysteem zorgt UMT voor voldoende keus in (vers)producten in winkels en supermarkten.

Snel transport

Spoedzending? Snel transport nodig? Binnen een half uur vertrekt onze chauffeur om de zending bij je op te halen. UMT Transport begrijpt het belang van jouw spoedzending. Je bent niet de enige die onze snel transport-service gebruikt. Dat gebeurt vaker dan ooit in onze 24/7-economie.

We zijn reëel in onze afspraken, daar mag je oprekenen. Snelheid gaat bij ons hand in hand met veiligheid en service. Onze chauffeurs gebruiken een bijgewerkt navigatiesysteem en kennen de beste routes om files en verkeershinder te omzeilen. Zo gaan ze snel van A naar B. Snel transport dus!

Vraag vrijblijvend informatie bij ons, wij helpen je graag.

Nachttransport

Ook ’s nachts gaan de chauffeurs van UMT Transport voor je op pad. Nachttransport of nachtdistributie is voor diverse branches een uitkomst. Zendingen, pakketten of andere goederen worden hierbij in de namiddag of avond op locatie afgehaald.

Nog diezelfde avond worden de zendingen in onze vestigingen gesorteerd, gepland, verladen en aansluitend voor 08:00 uur de volgende ochtend geleverd.

Is ‘s nachts transporteren ook voor jouw zendingen de beste manier van distribueren?  

Laat het ons weten en neem contact op, wij helpen je graag.

Fulfilment

Opslaan, oppakken, verzenden en vervoeren. Alles onder één dak, UMT maakt het je gemakkelijk.

Wij regelen het hele logistieke proces van jouw (web)shop:

 • In ontvangst nemen van goederen
 • Opslag van goederen
 • Voorraadbeheer
 • Administratie
 • Orders inpakken
 • Verzorgen verzendlabel
 • Verzenden pakket
 • Afleveren pakket
 • Afhandelen retourzendingen

Voordeel voor jou

Je houdt kostbare tijd over voor de verkoop van producten via je webshop of fysieke winkel.

Vraag meteen een offerte aan.

Dropshipping

Zoek je een partner, die het complete logistieke proces van je webshop voor je overneemt? UMT regelt alles van A tot Z. Wat nemen we van je over:

 • De bij je webwinkel bestelde producten, bestellen we bij jouw leveranciers, nemen we in ontvangst, pakken ze uit, herpakken ze en verzenden ze, namens jou, naar jouw klant.

Wat is dropshipping?

Stap 1: De consument koopt een product bij een webshop en weet niet dat de levering wordt ge-dropshipped. Hij heeft alleen contact met de webwinkel.

Stap 2: De verkoper verkoopt producten via zijn webshop. De verkoper neemt bij een bestelling contact op met ons (als dropshipping-groothandel). Wij ontvangen de bestelgegevens en de contactgegevens van de klant, en bestellen de producten.

Stap 3: Als dropshipping-aanbieder nemen wij de bestelling in ontvangst, verpakken het en sturen het naar jouw klant. Wij regelen de verzending, distributie(kosten) en eventuele douaneformaliteiten.

Nog meer voordelen van dropshipping:

 • Je hebt geen opslag nodig
 • Geen voorraad nodig
 • Je koopt pas in na een bestelling
 • Ondernemen met lager risico

Opslag

Opslagruimte huren

Opslag nodig voor goederen? Van opslag voor meubels tot opslag van pallets. UMT Team regelt het voor je. Je spullen worden droog, veilig en schoon opgeslagen, zolang je wilt. Zorgeloos opslaan noemen wij dat. Maar er is meer mogelijk. Ook de logistieke afhandeling van goederen, nemen we graag van je over.

Warehouse, storage of boedelopslag

Opslag nodig voor je voorraad? Of opslag van inboedel? Voor lange of korte tijd? Wij regelen het voor je. Je voorraad of inboedel staat veilig opgeslagen, tot je het weer nodig hebt. Transport nodig? Ook dat regelen wij voor je.

Eigen bedrijf, maar geen opslag?

Elk gewenst volume kun je bij UMT opslaan. Transport nodig voor je opslag? Ook dat regelen we voor je. Opslag van een enkel stuk of opslag in bulk. Opslag van winterbanden, zomerbanden of complete bulkopslag. Alles is mogelijk. Neem contact met ons op en wij helpen je.

© 2022 All rights reserved​ - UMT Transport B.V.